Wednesday, May 18, 2016

Avantajele regimului hotelier in Busteni



Regimul hotelier Busteni reprezinta o alternativa grozava la unitatile de cazare traditionale, datorita spatiului, intimitatii, dotarilor si costurilor. Apartamentele sau casele inchiriate in regim hotelier ofera mai mult spatiu aditional pentru un cost mai mic pe noapte, spre deosebire de camera traditionala de hotel. Printre dotarile principale merita amintite aerul conditionat, internetul wireless, bucataria proprie complet utilata, dar si masina de spalat si multe altele. 
Cu alte cuvinte, regimul hotelier poate oferi standarde internationale de confort la un pret foarte scazut, iar la finalul vacantei se poate constata ca turistii fac economii destul de semnificative.

Avantajele cazare in regim hotelier inBusteni

Apartamentele inchiriate in regim hotelier promit mai multa intimitate decat hotelurile sau pensiunile, iar turistii se pot relaxa fara a fi deranjati de room service sau meranjera. De asemenea, cazandu-se intr-un astfel de apartament, oaspetii se pot bucura de o experienta autentica, deoarece pot locui la fel ca localnicii. Daca luxul este un factor, oricand se pot gasi case de lux in Busteni, dotate cu piscina privata sau jacuzzi
.
Daca se calatoreste in grupuri mai mari de prieteni sau cu familia, un apartament de 4 camere sau o vila este o optiune pratica, prin intermediul careia pretul se poate imparti egal la numarul oaspetilor. In plus, pentru grupuri este mult mai usor sa se asigure transportul catre orice destinatie.

Nu in ultimul rand, preturile apartamentelor inchiriate in regim hotelier reprezinta o nimica toata, indiferent de numarul de ocupanti, motiv pentru care tot mai multi turisti cauta sa faca astfel de afaceri, renuntand treptat la preturile uriase practicate de hoteluri sau pensiuni. Un apartament pentru o familie intreaga presupune ca parintii nu mai trebuie sa se ingrijoreze cu privire la locul in care se afla copiii lor, deoarece acestia beneficiaza de propria camera in care se pot juca. Regimul hotelier functioneaza ca o a doua casa, fiind mult mai usoara monitorizarea celor mici.

No comments:

Post a Comment