Monday, July 11, 2016

Posibilitatea de participare la licitatii cu ISO 9001Cu siguranta ca ISO 9001 reprezinta cel mai popular standard la nivel international care face referire la managementul calitatii unei companii, organizatii sau institutii. Firmele care ofera clientilor produse si servicii din orice domeniu si au obtinut un asemenea certificat, se bucura de foarte multe avantaje. Pe aceasta cale se castiga si increderea clientilor si a colaboratorilor, deorece acestia vad certificatul ca pe o garantie a seriozitatii si profesionalimsului.

Care sunt avantajele?

Un client multumit, cu siguranta ca va face recomandari si va atrage si pe altii, aspect cu ajutorul caruia se obtin venituri mai ridicate. In acest scop, este nevoie ca aceste companii sa indeplineasca anumite criterii si sa respecte cateva reguli stricte, totul pentru ca la final, pe baza certificatului sa se bucure de numeroase beneficii.

Posibilitatea de participare lalicitatii

In ciuda faptului ca exista firme care sunt de parere ca asemenea certificate ISO nu sunt folositoare, diferenta se va putea vedea la profit, la eficienta fiecarui proces, dar si la gradul de multumire al angajatilor si prin relatia stransa cu conducerea. In plus, daca se doreste participarea la licitatii, de multe ori, firmelor li se impune drept criteriu de participare, obtinerea unui certificat, pentru ca in acest mod se elimina companiile mai putin serioase. 

Increderea clientilor

Cu ajutorul certificatului ISO 9001, intregul personal al unei companii se implica direct in fiecare procedura, totul pentru ca serviciile sau produsele oferite sa fie de cea mai buna calitate. De asemenea, se urmareste crearea unei relatii apropiate cu clientii, pentru ca acestia sa fie pe deplin multumiti. Cu siguranta ca standardele impuse ajuta la castigarea credibilitatii pe piata, imbunatatirea reputatiei, dar si la crearea unui brand puternic. In plus, se castiga foarte mult teren in fata firmelor competitoare, care nu au obtinute certificate, iar clientii acestora, vor putea fi preluati cu usurinta.


No comments:

Post a Comment