Sunday, May 15, 2016

Usi aluminiu de interiorIn stilul arhitectural modern profilele din PVC sunt destul de populare, insa acestea nu promit aceleasi avantaje precum materialele metalice. Alegerea usilor reprezinta una dintre etapele de final ale constuctiei sau renovarii unei cladiri, iar decizia se face in functie de necesitati, preferinte si costuri.

Acestea sunt foarte des intalnite intrucat materialul nu numai ca asigura rezistenta, insa este mult mai durabil decat oricare alte elemente folosite in astfel de cazuri. Usile de interior din aluminiu sunt usor de modelat in forma dorita, iar lista avantajelor este una lunga: In primul rand suprafata dura nu se indoaie cu usurinta la orice lovitura si nici nu este afectata de conditiile climaterice sau variatiile de temperatura. De asemenea, aspectul este mult superior celui propus de produsele din PVC, in timp ce aluminiul nu impune nicio atentie speciala, fiind suficienta stergerea si curatarea ocazionala cu o carpa moale.

Pentru un plus de securitate, usile aluminiu de interior pot fi imbogatite cu diferite straturi metalice, aspect care asigura si o integritate structurala superioara ce previne infiltratiile de apa si aer. Nu trebuie omis faptul ca aluminiul ofera posibilitatea de a indeplini numeroase specificatii arhitecturale in timp ce plasticul nu, iar faptul ca se poate decora in orice nuanta se doreste, reprezinta un plus pentru majoritatea clientilor care isi doresc personalizarea produselor.

Usile aluminiu de interior sunt ideale in numeroase cazuri, atat in locuinte private, cat si in cladiri comerciale precum scoli, restaurante, mall-uri sau institutii publice. O usa din PVC nu va putea niciodata sa recreeze detaliile perfecte promise de aluminiu, iar aspectul nu este la fel de autentic. In schimb, aluminiul este un material mult mai costisitor decat altele, iar lista avantajelor trebuie pusa in balanta cu pretul, pentru ca investitia sa se recupereze in cel mai scurt timp.

No comments:

Post a Comment