Friday, September 9, 2016

Cresc serviciile de rent a car de lux

Sa conduci un autoturism de lux reprezinta o adevarata placere pentru oricine, insa putini sunt cei care au posibilitatea de a-si achizitiona unul. In schimb, prin intermediul serviciului de rent a car de lux oferit de Rentcarwithdriver, acum poti fi mult mai aproape de sansa de a conduce masinile la care ai visat. Acest serviciu este popular si in randul celor care merg la nunti, la botezuri, la cununii, aniversari sau orice alt eveniment important, unde intrarea trebuie sa fie pe masura.

Mai putin stres

De asemenea, cei care inchiriaza au parte de mai putin stres, decat cei care detin autoturisme scumpe, in special datorita faptului ca nu mai au grija taxelor si impozitelor. Impozitele la masinile cu motoare de peste 2.5 litri depaste 2.000 de lei anual, in timp ce asigurarea este de peste 3.000 de lei, astfel ca o asigurare facultativa Casco, care reprezinta o necesitate, devine tot mai greu de atins. Scapand de toate aceste cheltuieli, soferii pot avea un buget mai mare pentru vacante sau calatorii, ori pentru a-si desfasura orice activitate isi doresc.

Nu te ocupi de mentenanta

O alta grija de care scapa cei care opteaza pentru rent a car de lux este intretinerea acestora. Sa schimbi filtrele si uleiul la fiecare 10.000 de km nu este o placere pentru nimeni, insa costurile pot fi si mai mari in cazul in care apar alte consumabile ce trebuie inlocuite, precum brate, bucse, amortizoare sau kituri de ambreiaj.

Mai mult confort

Rentcarwithdriver propune clientilor mai multe autoturisme de lux pe care le pot inchiria, iar un Mercedes E Klasse cu siguranta ca indeplineste preferintele tuturor. Mai mult decat atat, clientii au chiar posibilitatea de a-si rezerva si propriul sofer, astfel incat orice drum sa devina o adevarata placere si sa nu mai existe problema de a sofa.

1 comment:

  1. Cererea este mare in special la companiile specializate pe inchirieri auto Bucuresti. In perioada de vara nu fac fata solicitarilor de inchirieri auto.

    ReplyDelete