Friday, September 30, 2016

Cat mai costa camasile pentru baieti

Nu putem sa vorbim despre costume sau despre zilele de scoala, fara sa aducem in discutie si camasile. Cu toate acestea, un astfel de articol vestimentar poate fi purtat cu lejeritate in alte imprejurari, fara a fi necesar sa adoptati pentru copil un look casual. In general majoritatea parintilor aleg camasi pentru baieti care sa fie purtate cu lejeritate si peste un tricou, impreuna cu o pereche de jeansi. In ultimii ani se mentine un trend cunoscut de toata lumea, si anume tenisii sau adidasii in combinatie cu camasi. In ceea ce priveste sezonul de toamna-iarna 2016, Yolka va propune in continuare camasile cu dungi, cele din denim, cu carouri si cele tip jacheta.

Camasi cu dungi 

Daca va doriti ca baietelul dumnevoastra sa se incadreze in standardele impuse de regulamentul scolii, dar in acelasi timp sa fie si la moda, optati pentru o camasa cu dungi, in culori cat mai neutre. De asemenea, trebuie sa acordati atentie si la restul outfit-ului deoarece alte imprimeuri nu se potrivesc cu camasa aleasa.

Camasi tip jacheta 

Acest articol vestimentar se potriveste perfect pentru zilele de toamna deoarece uneori este prea cald sa va imbracati copilul cu o geaca. Prin urmare, desi este un model nou introdus pe piata, este la mare cautare. Una dintre cele mai cautate camasi pentru baieti ramane in continuare cea din denim deaoarece este excelenta pentru zilele mai racoroase. In plus, ea poate fi purtata impreuna cu un tricou si o puteti gasi pe Yolka la un pret avantajos.

Camasi in carouri 

Sezonul de toamna-iarna 2016 este ideal pentru carouri, care cel mai probabil nu se vor demoda niciodata indiferent de dimensiunile acestor. In acest an a fost foarte adoptat outfit-ul formati din jeansi rupti si camasa in carouri de culoare rosie sau albastra. Cu toate acestea, in functie de material, acest model de camasi pentru baieti poate fi purtat si la un costum.

No comments:

Post a Comment