Thursday, December 1, 2016

Functiile bratarilor fitness ne imbunatatesc performantele la sala

Performantele sportive se pot monitoriza mai usor ca niciodata cu ajutorul unor bratari fitness, aceste gadgeturi fiind din ce in ce mai populare si preferate de catre toti iubitorii de sport, indiferent de activitatile pe care le practica. In plus, evolutia tehnologica a permis incorporarea mai multor functii, unele mai importante decat altele, insa si preturile sunt astazi mult mai accesibile pentru toate buzunarele, iar orice persoana isi permite sa achizitioneze un astfel de dispozitiv.

Diferite functii

O functie foarte folositoare este aceea de contorizare a pasilor efectuati, utila atat pentru sesiunile de jogging, cat si pentru a sti care este distanta parcursa pe jos in fiecare zi. De asemenea, aceste bratari fitness sunt ideale datorita faptului ca sunt rezistente la apa, deci nu vor fi afectate de transpiratie, iar functia de cronometru este potrivita pentru diferite sporturi. In plus, se calculeaza si caloriile arse pentru a fi la curent in orice moment cu performantele obtinute.

Usor de folosit 


Gadgeturile sunt foarte usor de folosit, in functie de model avand un ecran de dimensiuni reduse, cu sau fara touchscreen, iar bateria este una care rezista mai multe zile, indiferent de conditiile in care este folosita, astfel ca bratarile nu vor trebuie reincarcate foarte des.

De unde cumpar?


Dispozitive de acest tip pot fi achizitionate de pe site-ul iUni, dar si din showroom-ul din sectorul 3 al capitalei, acolo unde pot fi si testate, pentru ca orice client sa fie sigur ca achizitioneaza produsul potrivit pentru nevoile sale. In plus, preturile sunt foarte atractive, fiind disponibile oferte bune, iar avantajele continua si prin faptul ca se acorda transport gratuit pentru comenzile mai mari de 499 de lei. Acestea sunt livrate prin curier in cel mai scurt timp, direct pana la usa clientilor, acestia bucurandu-se imediat de noile bratari fitness care sa le usureze activitatea.

No comments:

Post a Comment