Sunday, December 13, 2015

Va multumesc foarte mult ca mi-ati oferit aceasta oportunitate            Va multumesc foarte mult ca mi-ati oferit aceasta oportunitate si sunt foarte mandra realizarile si salariul meu (Alina, 24 ani, Iasi). Alina este doar una din fetele care lucreaza in domeniul videochatului din orasul Iasi. Aceasta s-a interesat de un job in domeniul acest cu 3 ani in urma si de atunci lucreaza la unul dintre studiourile de videochat din Iasi. Alturi de ea sunt si alte fete multumite de serviciile oferite si de acest job relaxant, simplu si placut. Nimeni nu s-a plans de studiourile de videochat din Iasi si aceasta ofera foarte multe joburi pentru fetele interesate de videochat. 

          Daca iti doresti sa lucrezi in acest domeniu ar fi bine sa definim pe scurt termenii “videochat” si “studio de videochat”. Videochatul reprezinta, pe scurt, o intalnire virtuala cu un partener necunoscut. Acest serviciu implica riscuri minime si este antonimul sintagmei face-to-face folosita adesea de persoane. Ei bine, acest termen-videochat- a fost folosit in Romania gresit si din aceasta cauza imaginea acestui job este destul de alterata de romani. Termenul “studio de videochat” reprezinta o cladire cu multe camera (pentru fiecare angajata) in care se desfasoara filmari live cu femei sau barbati tineri. Da, videochatul este disponibil si pentru barbati deoarece multe femei sunt interesate de aceaste intalniri virtuale.

             Un job in acest domeniu nu ar trebuii sa fie stanjenitor, chiar daca pentru multi asa este. Totul se rezolva in timp si puteti vorbi cu multe fete sau baieti care lucreaza de mult timp in acest domeniu fascinant. Acestia va pot vorbi despre o familie mare de persoane care activeaza in aceste studiouri. Castigurile sunt pe masura iar indentitatea angajatilor este protejata atent de catre specialistii nostril, in special de sex feminine. Noi va asteptam ca sa va inscrieti pe unul din siteurile noastre de videochat din Iasi. Succes !

No comments:

Post a Comment