Sunday, September 20, 2015

Un voiaj pe o nava geniala



De indata ce va hotarati sa porniti intr-o croaziera, pentru a avea un voiaj cat mai placut, va trebui sa va echipati cu cateva obiecte la voi. Pentru inceput, un pachetel de Post It-uri ar fi cel mai potrivit pentru cand veti avea nevoie de un schimb nou de prosoape sau obiecte in camera si doriti sa lasati un mesaj pentru stewarzi. Le puteti folosi si pentru a va deosebi camera de celelalte, pot semana in unele situatii foarte mult intre ele si le puteti incurca.
In cazul in care doriti sa plecati cu grupul, o alta miscare ar fi sa va orientati dupa oferte croaziere de la agentii de turism, in primul rand sa le comunicati numarul de persoane. Este foarte posibil sa gasiti reduceri considerabile, iar faptul ca veti pleca in grup va face totul mult mai frumos. Daca doriti insa sa mergeti cu familia, vasul de croaziera pune mereu la dispozitie un loc de joaca pentru copii, cei mici fiind rasfatati cel mai mult de data aceasta. Tot un sfat pentru cei familisti mai este cel de a va echipa cu niste statii walkie-talkie, pentru a lua legatura intre voi foarte repede - va fi in mod evident mai avantajos decat prin telefonul mobil, dar si acela de a face bagaje cat mai putin incarcate.

Un alt sfat ar fi sa profitati cat mai mult de serviciile puse la dispozitie: servicii spa, sali de jocuri, bufet etc, dar si de ocazia de a intra in pielea localnicilor locurilor vizitate prin diferitele jocuri organizate de personal, evenimente si activitati.

Tin minte cand am plecat in prima mea croaziera. Nestiind toate sfaturile de mai sus, nu mi-a fost neaparat dificil, dar in orice caz as fi preferat sa fi auzit macar cateva inainte. Daca aveti ocazia de a face din croaziera dumneavoastra o experienta cat mai frumoasa, de ce nu ati face-o? Micile lucruri fac diferenta intotdeauna.

Atata timp cat veti alege un loc de neuitat si veti tine cont de sfaturile de mai sus, este imposibil sa nu aveti parte de o vacanta de neuitat! Va doresc o croaziera cat mai placuta!

No comments:

Post a Comment