Sunday, November 1, 2015

Cele mai bune camere auto de pe piata



Camerele video pentru masina sunt de ce in ce mai des folosite de catre soferi din toate colturile lumii, in special datorita faptului ca preturile sunt mult mai accesibile ca in trecut. Din nefericire, exista multe situatii in care valoarea camerelor auto poate fi neegalabila deoarece nu toti soferii sunt bine educati si au un comportament corespunzator. Astfel, uneori camerele auto pot fi o comoara de aur pentru cei care le detin. 

Frauda
Camerele auto FULL HD au surprins de-a lungul timpului o multime de incercari de frauda din partea soferilor, pietonilor sau chiar a oamenilor legii. In aceste situatii camerele destinate autoturismelor pot fi de mare folos si te pot scoate dintr-o incurcatura importanta. 

Martorul suprem
O camera auto poate fi considerata un martor care vede tot. Daca aceasta surprinde un accident comis de un sofer care a fugit de la fata locului, aceasta poate fi de folos in salvarea unei sume consistente de bani si poate fi considerata o dovada importanta in dovedirea vinovatiei celuilalt.

Accidente
Un accident minor poate fi demonstrat de o camera auto. Chiar daca soferul vinovat nu este rau intentionat, poate are alta perceptie a faptului care tocmai s-a intamplat. Astfel, dupa urmarirea imaginilor poate avea loc o intelegere amiabila.

Poti sa scapi de o amenda
Daca esti oprit de politisti care se pregatesc sa iti dea o amenda pentru viteza, iar tu esti convins ca ai condus cu viteza legala, iar camera auto a surprins acest lucru, poti prezenta imaginile oamenilor legii, iar acestia te pot scuti de o greseala.

Poti sa vii un sofer mai bun
Dansatorii care danseaza in oglina, sportivii care revad imaginile cu meciurilor lor, devin mai buni si mai priceputi pentru ca pot analiza unde au gresit. La fel si soferii isi pot gasi si urmari punctele slabe, iar imaginile le pot fi de folos la imbunatatirea stilului de condus.