Thursday, October 29, 2015

Un service pentru smartphone-uri cu preturi mici

In sfarsit am gasit si eu un service decent la care sa duc telefoanele angajatilor din firma - imi dau seama ca si ei (oamenii de la service) s-au bucurat cand au auzit ca este vorba de o firma cu peste 200 de angajati, fiecare cu smartphone, pentru ca in felul asta sunt convinsi ca opr sa primeasca de lucru suficient.

Deci... ce sa spun... mi-e rusine de Orange si de service-urile lor partenere, care efectiv isi bat joc de clienti atat prin atitudine, cat si preturile marsav de mari, prin periaodele de servisare extrem de lungi, prin lipsa pieselor de schimb din service, prin lipsa de flexibilitate (problema tipic corporatista) si prin atitudinea groaznica fata de client.

Este evident ca un service samsung foarte bun este service-ul care reuseste sa iti rezolva problema intr-o perioada scurta de timp, cu un buget decent, fara fite, fara sa-ti tina telefonul cu lunile, fara scuze si fara balarii corporatiste de tip "noi nu folosin decat module noi - trebuie sa asteptam 30 de zile sa vina din China".

Deci - un service Samsung mai mult decat decente este cum spuneam, iFixGSM - oamenii astia reusesc sa gaseasca mereu solutii si sa repare orice fel de device intr-un timp extrem de scurt, ceea ce este mai mult decat leaudabil pentru o firma micuta, cu o mana de angajati.